Ostoskorin sisältö 0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HUHTIKUU Kutsujen ja rukousten voima

Tiistai 1.4.2014 klo 21:10

Nyt on oiva kuu lähettää tietoisia energiakutsuja, olla rohkea päätöksissä ja urhea toimissa.Huhtikuu_14.jpg Pyydä luoksesi rakkautta ja sen ilmentymiä, iloa ja sen ilmentymiä, kauneutta ja sen ilmentymiä, rahaa ja sen ilmentymiä, työtä ja sen ilmentymiä. Pyydä kiitollisuudesta käsin. Mitä voimallisemmin kutsuasi maailmalle lähetät, sen voimallisemmin se toimii arkitasolla. Kaikki syntyy maailmaan ensin ajatusenergiana. Mikään ei ole olemassa materiana tai näkyvänä tekona ensin. Tämä kuu todentaa hyvin sen, miten elämäsi on justiinsa sitä minkälaiseksi sen teet.

Voimallisia sanoja kannattaa käyttää tarkoin ja kutsun on hyvä olla selkeä. Kukaan ei lähetä maailmalle ylimalkaisia kutsuja kuten ’tervetuloa kaikki kivat meille maanantaina’. Osaamme olla tarkkoja, kun vain tiedostamme ajatusenergian voiman. Mitä kaipaat elämääsi juuri nyt? Elämä vastaa aina, kun jotakin pyydät, joten ole tarkkana mitä luoksesi kutsut. Voit olla varma, että ennemmin tai myöhemmin saat sen mitä pyysit ja ehkäpä vielä vähän enemmän. Elämä toteaa rakastavaan sävyyn: ”Tätäkö halusit, no siinäpä se – mitenkäs nyt suu pannaan?”

Läpi elämän jatkuva vuoropuhelu sinun ja muun maailman välillä saa uuden kirkkaan sävyn, kun alat puhua rakkauden kieltä. Tänä kutsujen, loitsujen ja rukousten aikana on hyvä tiedostaa oman kielen laatu. Kokeile sanoa jotakin rakkaudella ja niin saat välittömästi nähdä, miten rakkausenergiaan kiedottu sana toimii tehokkaalla, nopealla ja kirkkaalla taajuudella. Toistossa on oma taikansa. Kun sielumme kuulee jotakin, jonka se tunnistaa totuudeksi, jää tuo totuus soimaan sisimpäämme. Sointi on sitä voimallisempi mitä useammin lahjoitamme sille , sanomme sanat ääneen ja kuljetamme sisimpämme rauhan tilaan.

Öljyvärimaalaus Valo saapuu Koko 50X70cm Hinta 200€       

Voimahokema

Tiedän mitä tarvitsen.

Huom! Huhtikuun tarjous Avainsanoja Arkijuhlaan 20€

MAALISKUU Valovoima

Sunnuntai 2.3.2014 klo 16:25

Hengessäsi voit aavistaa, miten jäisen maan alla on jo liikettä.11-13-img_5082.jpg Metsän latvoilta alas valuva valovoima herättelee hellästi kylmää maata. Tämä kuu huokuu kasvua muistuttaen meitä pinnan alla piilevistä mahdollisuuksistamme. Kevään tullen tulee tietoisesti päättää, missä asiassa aiot tänä kasvunkautena mennä eteenpäin. Mitkä ovat ne siemenet, jotka haluat istuttaa omassa elämässäsi? Jotta voit kasvaa tai jonkin energian kasvattaa näkyväksi, tulee sinun olla halukas muutokseen. Kasvu on liikettä, energian järjestäytymistä ja kerrostumista uusiin paikkoihin. Suo tietoisesti energian liikkua ympärilläsi olemalla vastaanottavainen taivaallisille innoituksille. Jos sinun tekee mieli siirtää kivi tai kasvi, tee niin. Ole rohkeasti hetkessä kiinni, siten tartut elämää kädestä.

Valovoiman kuu tarjoaa tilaisuuden kasvaa kohinalla. Ole tietoisesti kuulolla ja saat tässä kuussa ihania oivalluksia koskien omaa ja lähimmäistesi elämänpolkua. Alkukuussa saattaa tuntua raskaalta vastaanottaa kirkas valo, joka läpäisee jok’ikisen nurkan, myös ne, joita et haluaisi huomata. Ole itsellesi lempeä. Kaiken mitä näet tapahtuvaksi, ei tarvitse tapahtua heti. Taivaalliset tienviitat loistavat kirkkaasti niille, jotka avautuvat näkemään valon voiman. Mikä on sinun oma tapasi kuulla johdatusta? Mikä rentouttaa sinut luonnostaan ja saa sydämesi värähtelemään ilosta ja rakkaudesta? Jokaisella on oma tapansa olla taivasyhteydessä

Kehtolauluja kasveille ja eläimille

Perjantai 7.2.2014

Tammikuussa pihasyreeniimme kasvatti uudet versot. Olin jo aikeissa kehottaa syreeniä olemaan kasvamatta, kun ymmärsin ajatukseni järjettömyyden. Kasvi on syntynyt kasvamaan. Eilen kohtasin pirteästi etiäpäin kipittävän muurahaisen. Pohdin olisiko se vielä omassa horroksessaan, jos me kaksijalkaiset olisimme vahvasti kuten meidän tulisi olla; kiireettöminä ja sopivasti irti tehokkuudesta rauhasta ja rakkaudesta nauttien. Mitä jos me menemme mukaan 'tuottakaa, kuluttakaa, olkaa tehokkaita' ajatteluun niin täysillä, että lähetämme energiallamme samaisen hullun viestin luontoon? Henget kehottivat minua laulamaan syreenille tuutulaulun, niin tein. Kehtolauluja kasveille ja eläimille, nukkukaa rauhassa talven yli.

Tervetuloa yhteiseen energiakenttään sunnuntaina

Torstai 6.2.2014 klo 14:18

Sain muutama päivä sitten ihanan viestin: Hauska huomio. "Tänään 2.2 oli 443355 kävijää kotisivullasi." Kiitos kaikille kävijöille. Kiitos siitä rakkaudesta ja ykseydestä, jota saan kanssanne kokea.pieniruusu.jpg

Matkaan sunnuntaina Porvooseen päiväryhmän luokse. Kutsunkin teidät kaikki mukaan omalla energiallanne samaan energiakenttään klo 11-16 ja pyydän ajatuksillanne asettamaan siellä oleville ihmisille energiaa, joka helpottaa heidän kipujaan.  Yhteisesti asetettu ajatus 'kivun poisto' tuottakoon helpotusta niille, jotka kipuja kantavat. Aloittakaa hetki sytyttämällä valkoinen kynttilä ja sulkekaa sammuttamalla tuo kynttilä. Ykseyden kokemuksessa tiedostakaa mitä asioita ihailette, mistä saatte voimaa. Ylevöittäkää tuo voima itsessänne. Olisi upeaa kuullakokemuksistanne tuon päivän jälkeen.

HUOM! Älkää ajatelko kipuja keskittyessänne vaan kokekaan seutu terveenä virkeänä ja hyvinvoivana. Energiatasolla liikuttaessa EI sana on todella voimaton, joten jos aktivoit ajatuksellasi ei kipuja saattaa heikko ei jäädä matkasta pois ja lähetätkin kipuja. Joten keskittyminen kepeyteen ja jos ajatus karkaa kipujen teille pyydä enkelit ja valoauttajat hoitamaan kipuja pois.

Meillä on täällä Vesipeilillä hauskat ajat. Taas on poistettu väliseiniä ja luotu tyhjää puhdasta tilaa. Kaikenmoista jännää ollaan keksitty ja nyt sitä luodaan materiaksi asti. Oliko ihanan salaperäisesti ilmaistu? Hih, niin oli tarkoituskin. Olo on kuin pienellä lapselle, tekisi mieli kertoa mutta en voi, ja taas tekisi mieli, eikun pitää odottaa. Juupas eipäs juupas eipäs. Ah ihanaa eloa. Ja sitten hauskin: en millään malttaisi lopettaa tätä kanssanne turisemista, siksi tässä jaarittelen niitä näitä. Pysykää rakkaudessa!

Ilolla Niina-Matilda

HELMIKUU Eheyden voima

Maanantai 3.2.2014 klo 14:33

Puhdas talvimaa kuljettaa ihmislapset lämpimiin olosijoihin. Kylmyyden keskellä saamme tuntea lämmön, joka kumpuaa kehokuorestamme.valkoinen_poro.jpg

Eheyden voima on sydämen rikkautta, kykyä tuntea eheä kokonaisuus kaaoksen keskelläkin ja pysyä omassa rauhassa. Mitä enemmän sorrut arvottamaan, jaottelemaan ja lokeroimaan muita, sen kauemmas karkaa eheys luotasi.  On hyvä muistaa, että jokainen meistä toimii sen hetkisen parhaimman osaamisensa mukaan. Kunnioittakaamme toistemme polkuja ja väistykäämme sivuun, jos joku haluaa jyrätä tai heittää likavettä samalle polulle. Sinä päätät miten moisiin tekoihin suhtaudut, etkä silloin jää jyrän tai likaveden alle.

Pidä oma eheytesi ja sydämesi puhtaana. Jos et pysty ajattelemaan toisesta hyvää, pyydä hänen luokseen taivaallisia enkeleitä ja pyri olemaan ajattelematta itse häntä. Yhdistä mielesi tietoisesti rakkauteen ja Pyhään Henkeen. Mitä eheämpi on oma olotilasi sitä lennokkaammin etenee omat ihanat unelmasi.  

Mikä on oman elämäsi punainen lanka? Oletko jo kysynyt miksi synnyit tänne, mikä on elämäntehtäväsi? Eheyden kuussa on hyvä esittää tuo kysymys ja antaa elämän vastata. Aina kun jotakin kysymme, saamme vastauksen. Mikä saa sinut aina hyvälle tuulelle, sydämeesi rauhan ja hymyn huulillesi? Vaali tuota asiaa aarteenasi ja jos et voi sen äärellä hakea hetkessä voimaa, kuljeta itsesi tuohon energiaan ajatuksissasi ja niin huomaat eheytyneesi. Siinä missä maailma pilkkoo asioita on sinun vastuusi nähdä oman arkesi kokonaiskuva. On hyvä olla takertumatta liiaksi yksityiskohtiin. Eheydy oman elämäsi kokonaiskuvaa katsomalla, viis pikku yksityiskohdista.

Öljyvärimaalaus Valkoinen poro (ei myytävänä)

TAMMIKUU Valintojen voima

Perjantai 3.1.2014

Tässä kuussa käytä valintojen voimaa harkiten.Aquila.jpg Muista, että aina on varaa valita. Elämä ei koskaan ole yksioikoista, vaan tarjoaa monia mahdollisuuksia siinä missä haasteitakin. Jotakin jos menetät, valmista tila jollekin vielä paremmalle, joka tekee tuloaan. Suhde omaan itseesi todentuu valinnoissasi. Muista pitää itsestäsi hyvää huolta kun teet valintojasi. Voit huoletta vastaanottaa parasta, sillä sitä riittää kyllä kaikille niille, jotka kestävät onnea. Onnen sietokykyyn vaaditaan sielu, joka todella ymmärtää olevansa rakastettu ja tiedostaa kaiken olevan aina parhain päin. 

Ole tosi itsellesi. Tässä kuussa näkymättömät auttajat kartoittavat tarkkaan millaisia päiviä toivot  vuoteesi. Tunne itsesi. Tiedosta mitä todella haluat tehdä, mihin aikasi käyttää. Mikä askare saa sinut iloiseksi, solusi tanssimaan? Millaisessa arjessa, ympäristössä olet rauhan ja rakkauden olotilassa? Muista että ajatuksesi ovat puhetta. Arkesi rakentuu ajatuksiesi mukaisesti. Joten tässä kuussa harkitse tarkoin millaisen tulevan ajatuksillasi luot.

Ole tietoinen siitä, millaisesi ajatuksesi ovat laadultaan. Jos menet väärille raiteille yhdistä mielesi rakkauteen ja rauhaan. Mielikuvasi kuvittavat ajatuksesi, sen mitä todellisuus sinulle on. Voit valita ruusun risujen sijaan, voit kuvittaa paremman huomisen. Energiasi alkaa välittömästi vetää puoleesi mielikuviesi mukaista todellisuutta. Joten kuvita hyvin. Mitä täsmällisempiä ja pikkutarkempia ovat ajatuksesi, sitä nopeammin ne toteutuvat.

Muistathan pyytää enkeliväeltä apua unelmiesi suhteen. Henkimaailman rakastava väki auttaa niin mieluusti, mutta voi tarttua toimeen vain jos annat pyynnöilläsi heille luvan puuhailla asioita jouduttamalla. Suo itsellesi vain parasta ja aloita se pyytämällä jotakin, joka voi toteutua näkyväksi. Näe sitten mielessäsi tuon asian jo toteutuneen ja tee jotakin konkreettista joka tekee tilan lopputulokselle ilmentyä. Jos esimerkiksi pyydät kukkia, ota esiin jo valmiiksi maljakko. Suuntaamalla täten tietoisuuttasi yhtyy enkelijoukot ja henkioppaat ohjaamaasi intentioon ja johdattavat sinua asian äärelle ja asiaa luoksesi monin eri tavoin.

Tehtyäsi tärkeät valinnat, pyydä niille lähimmäisiltäsi siunausta. Suuret energialiikahdukset eli se, että asiat alkavat todentua materiaalisella tasolla konkretiaksi, ovat mahdollisia yhteisten aikomusten suunnatessa monen ajatusenergian tiettyyn suuntaan.

Öljyvärimaalaus: Aquila koko 46x38 hinta 180€

Voimaa tulossa

Lauantai 28.12.2013 klo 20:52

Odotamme uutta Voima Kalenterikirja 2014 - erää saapuvaksi.yovalo Saimme tiedon painosta, että kirjat ovat täällä edelleen lähetettävinä 10.1, joten avasimme jälleen ostoskorin. On ilo saatella niitä matkaan luoksenne. 

Rakkaudella Niina-Matilda

JOULUKUU Johdatus Pyynnön voima

Lauantai 30.11.2013

Johdatus on helpompi todeta mennyttä aikaa ajatellen, mutta on hyvä tiedostaa, että se toimii myös tässä hetkessä. 10-img_2611.jpg_joulu.jpgOle siis hereillä ja kulje elämäntaivaltasi aistit avoinna. Yksikään lintu ei lennä lähellesi turhaan, saat viestejä niin paljon kuin vain jaksat vastaanottaa. Jos et vielä ole ottanut miksi - kysymystä lempisanoihisi, on nyt hyvä aika aloittaa. Kun sinä kysyt, elämä vastaa. Kun sinä pyydät, elämä johdattaa sinut saamaan. Kun sinä rakastat, olet rakastettu. Kaikki on juuri niin järisyttävän yksinkertaista, kunhan vain tiedostat oman vastuusi ja astelet omissa töppösissäsi.

Mitä lahjoja olet saanut? Miten sinua on johdatettu. Tämä on oiva kuu pyytää apua tietyn läheisen lahjan löytymiseen. Pyyntö on avain sille, että asiat alkavat todentua.

Tässä kuussa alkavat pyhät unet. Saamme lahjana  kaksitoista pyhien unien yötä  aattoillasta lähtien. Jokainen yö kertoo tulevan vuoden yhden kuukauden tapahtumista. Aattoillasta lähtien tammikuu, sitten seuraavana yönä helmikuu jne. Kirjaa ylös pyhä unet ja tarkkaile tulevana vuonna miten upeasti ne antavat osviittaa joka kuulle. Pyhät unet ovat taivaan lahjoja, ne kannattaa todellakin tallentaa.

Öljyvärimaalaus Ystävykset jäällä (Ei myynnissä)

Voimahokema

Pyhä henki minussa voimistuu.

VOIMA KALENTERIKIRJA

Tiistai 22.10.2013 klo 13:15

Voima Kalenterikirja 2014 Myynnissä nyt

Niina-Matilda Kuusiston vuosittain ilmestyvä kalenterikirja.voimakalenterikirja_etukansi.jpg


" Niille, jotka tekevät tietoista rauhaan ja rakkausenergiaan kytkeytymistä, avautuu tänä vuonna syvätieto."


Niina-Matilda kutsuu sinut jälleen vuoden mittaiselle matkalle tämän upeasti kuvitetun kalenterikirjan muodossa ja vie sinut oman voimasi äärelle. Kalenterissa vuoden 2014 kuvaus. Näkijän kuvaus kertoo vuodenkierron yleiset energiat, kasvutehtävät sekä nostaa esille asioita, jotka toimivat eteenpäin vievinä voimina kunhan ne vain tulevat tiedostetuiksi. Viikkoteemat ja voimatekstit kertovat missä aihiossa energia liikkuu kulloinkin voimallisesti. Omat hetket vinkkaavat mitä voi tehdä konkreettisesti voimaantuakseen ja voimahokemat tarjoavat mukana kulkevan henkisen työvälineen. Tämän vuoden kalenterikirjassa on lisäsivuilla reilusti tilaa omille muistiinpanoille sekä uutena vanhanajan onnenkalenteri. Eläinten viestit -osiot tarjoavat osviittaa asioihin joihin voit kiinnittää huomiota eläimen kohdattuasi.


Kalenterikirjassa on muistiinpanotilaa, kirjoittamista helpottava kierresidonta ja laminoidut kestävät kannet. Sivuja 200.
Kuvituksina Jari Pollarin valokuvia ja Niina-Matildan öljyvärimaalauksia.


OSTA OMASI TÄÄLTÄ! 1-2 kpl / tilaus. Posti-ja toimituskulut 5 € / kuori (kuoreen mahtuu 2 kpl). Huom! Kun olet vaihtanut kappalemääräksi 2 muista painaa enter sen jälkeen. Tilauksia voit tehdä useamman jos haluat enemmän kuin 2kpl.


Uudet jälleenmyyjät voitte ottaa yhteyttä sähköpostiin verkkokauppa@vesipeili.fi tai täyttäkää tämä lomake, kiitos!

Avainsanat: voima, kalenterikirja, 2014

LOKAKUU Yksinkertaisuuden kauneus Olemassaolon voima

Tiistai 1.10.2013

Kaikki on niin yksinkertaista, että sitä totisesti on toisinaan vaikea muistaa. Tässä kuussa 11-img_2613.jpg_loka.jpgavautuu yksinkertaisuuden voima. Kysymykset, joita olet kantanut sisimmässäsi saavat yksinkertaiset vastaukset. Yhä uudelleen toteat, että kyllä sinä sen jo jossakin sisimmässäsi tiesitkin. Meillä on luontainen kyky tehdä asioista monimutkaisempia kuin ne ovatkaan, joten ole heti hereillä jos huomaat määritteleväsi jonkin asian tai ihmisen, sen sijaan että antaisit olla sellaisenaan.

Huomioi niitä kohtia arjessasi, joissa yksinkertaistamisen voimaa kaivataan. Jonkin uuvuttaessa sinut yhä uudelleen ja uudelleen, taistelun sijaan pysähdy pohtimaan mikä olisi kaikista yksinkertaisin ratkaisu. Voisitko hyväksyä asian sellaisenaan, muuttuisiko se hyväksymisen voimalla? Materian täyttäessä maailmaamme, unohdamme usein miten pelkistetty yksityiskohta voi olla aitoudessaan kaikkein kauneinta. Mitä enemmän teet arkeesi konkreettista tilaa, joko tavaraa tai aikatauluja poistamalla, sitä nopeammin kaipaamasi, jossain jo oleva ihanuus pääsee luoksesi.

Voimahokema

Vastaanotan ilolla rakkautta   Öljyvärimaalaus Valssi (ei myynnissä)

Eläinten viestit - Orava

Maanantai 30.9.2013 klo 20:33

Näit oravan, ei siis huolta rahasta. Oravan nahka ajoi ennen rahan asemaa, joten jos huolehdit rahasta, pitävät henget huolen siitä, että orava suo tarpeen tullen sinulle rauhoittavan läsnäolonsa.

Orava kerää ja säilöö asioita. Mitä sinä olet säilönyt pahan päivän varalle? Mikään ei ole niin rikastuttavaa kuin mielenrauha.

SYYSKUU Kunnioitus Ympyrän voima

Maanantai 2.9.2013 klo 9:19

Tässä kuussa kannattaa voimistaa kunnioituksen voimaa. Kohdista kunnioituksesi  ja kiitoksesi 12-img_2614.jpg_syys.jpgluojavoimille. On lempeää tiedostaa oma pienuutensa suuressa maailmassa ja muistaa kiittää siitä, että sinusta on aina pidetty huolta. Lehdet leijailevat puista maaäidin syliin, samoin on sinun hyvä hakeutua syliin.

Ympyrä on voimallinen loppumattomassa muodossaan, missä energia kiertää saman kehän yhä uudestaan ja uudestaan. Ole tietoinen siitä, millainen energia kiertää omassa tarinassasi, mihin törmäät yhä uudestaan? Yhdistä tietoisuutesi rakkauteen ja valoon, ota valovoimat osaksi energiakehääsi. Muistuta itseäsi tavalla tai toiselle siitä, että olet rakastettu. Rajattomaan tietoisuuteen ja rakkauteen tulee yhdistyä tietoisesti yhä uudelleen ja uudelleen. Tietoinen yhdistyminen saa elämänseitissä aikaan voimakkaan myötäväreilyn, resonanssin. Myötäväreily taas on yksi henkioppaiden työvälineistä.

Pyhä ympyrä sulkeutuu monta kertaa yhden elämän aikana. Tuota sulkeutumista voit voimistaa tiedostamalla, mikä juuri sai loppunsa, mitä sait oppia. Uutta alkua voit ylistää kiitoksin ja pyynnöin.

Tulisielu Öljyvärimaalaus (on jo löytänyt kodin)

Valkoinen hartiahuivi

Perjantai 9.8.2013

Hääpäivämme lähestyi ja olin hukannut valkoisen hartiahuivini. Olimme aiemmin unelmoineetiltauinti.jpg viettävämme hääpäivämme verhoutuneina samoihin vaatteisiin kuin missä saimme siunauksen liitollemme. Jari lähti hakemaan Helsingistä pojalleen lainaamiaan asusteita ja minä etsin samaisena päivänä huiviani joka ei millään ottanut löytyäkseen. Lopulta pyysin hengiltä apua.

Valkeni seuraava aamu, jona Hiljaisuus kasvuryhmäni kokoontuisi alamökissä. Kati tullessaan oli ihanasti tuohduksissa, kun henget olivat laittaneet hänet asioille: häntä oli pyydetty tuomaan minulle kolme lahjaa! Kati oli niitä joutunut metsästämään pitkin kyliä, suutariltakin oli hakenut osasia. Eikä hän ymmärtänyt MIKSI, mutta hän oli kuitenkin toiminut annettujen ohjeiden mukaisesti.

Minulle koitti joulunomainen hetki, joka herkkyydessään nosti ihanasti esiin lapsen innostuksen sisältäni. Avasin kääröt tohkeissani paperia säästelemättä. Kolme lahjaa: ensinnä kaksi keraamista viinilasia, sitten iloisin helmin ja piirroksin koristellussa nahassa pieni rumpu ja kolmantena kas! – valkoinen hartiahuivi ja kas kas aivan samanlainen kuin oma häähuivini oli ollut ja vielä kas kas kas vaniljalta tuoksuva (se oli häätuoksuni). Kukaan tuossa ryhmässä ei tiennyt seuraavan päivän hääpäivästämme, joka oli ’salainen’ talvihääpäivämme. Itkin - kiitin - itkin iloa! Hääpäiväni vietin tuo huivi harteillani, kiitollisena siitä, että sain jälleen kokea lempeää huolenpitoa. Jari sytytti kotarantaan tulen, itse asetin viinilasimme tulen äärelle. Seremoniamme ajan (n.15min) oli yllämme täysin sama sää kuin vihkimishetkellä.

Tässä hetkessä haluamme toivottaa Katille sylin täydeltä onnea ja siunausta, hän kun on kokoamassa omia kasvuryhmiään.  Hän, joka kuuntelee henkiä, toimii johdatuksen mukaan ja uskoo siihen, että ajallaan asian tarkoitus aukenee. Sanonpa vielä senkin, että onnellisia ovat he, jotka Katin ryhmiin pääsevät. Yllä oleva joutsenien kuva on eilisillalla. Olin tyttäreni kanssa iltauinnilla kolmen joutsenen ja kahden sinisorsan kanssa.

ELOKUU Rytmit Antautumisen voima

Torstai 1.8.2013 klo 11:57

Tämän kuun alla virittäydymme arkirytmiin ja luomme omanlaisen arjen. 2-img_2680.jpg_elok.jpgTehdessäsi asiat omalla tavallasi energisoidut siitä mitä teet.

On asioita, joiden muuttaminen vie enemmän voimia kuin hyväksyminen. Pohdi mitkä asiat kannattaa hyväksyä sellaisina kuin ne ovat ja antautua tilanteelle taistelun sijaan. On hyvä pysähtyä välillä miettimään, mihin todella haluat energiaasi laittaa. Tämän kuun ajan asettuvat rytmisi tulevan syksyn uomiin. Varaa mahdollisimman paljon aikaa vain olemiseen, sillä rytmien asettuminen vie veronsa.

Illat ovat nyt energisoivia. Muista, että illan hämärässä kulkee eläimiä ja edesmenneitä. Sytytä kulkijoille pieni tuli ja muista kiittää. Sateiden puhdistaessa maata, muista, että myös sinä puhdistut kun taivas pesee maisemaa. Luo voimakas luontoyhteys nyt, sillä tarvitset tuon yhteyden talven varalle. Hautaa maahan puolijalokiviä voimistumaan tämän kuun ajaksi.

Kivet: fluoriitti, pyriitti.

HEINÄKUU Yhteys Aistien voima

Tiistai 9.7.2013 klo 11:04

Heinäkuu on olemisen ja vahvan yhteyden aikaa. Maaäiti tarjoaa lämmön, suojan ja 06-img_2649.jpg_heina.jpgkauneuden, nyt on aika hakeutua  luonnon helmaan.  Löydä mieluinen olopaikka ja muista miten rauhassa kylpeminen voimistaa ja eheyttää sinua. Tässä kuussa yhteys maahan ja sitä kautta myös taivaaseen on vahva. Nyt on hyvä aika kysyä taivaalta ja pyytää maalta. Maalle voit antaa hoivaa ja huolenpitoa, jos et muuten, niin suosimalla kotimaisia vihanneksia. Kesän lämpö herkistää aistisi ja kutsuu sinua tiedostamaan, mitä aistiasi näkymättömät auttajat käyttävät opastaakseen sinua. Haistatko koskaan hajua, jota ei voi järjellä selostaa tai jota muut läsnäolijat eivät haista? Tuolloin on kyse selvähajusta, henkien keinosta viestittää sinulle edesmenneen läsnäolosta tai muistuttaa sinua jostain menneestä.

Henkiset lahjat ilmenevät eri aistien kautta. Ole tietoisesti läsnä, aisti pelotta vahvasti. Toisinaan henget järjestävät äkillisen yllättävän tilanteen, jonka tarkoitus on herkistää aisteja vastaanottamaan jotain, jonka normaalisti siivilöisit järjellä tuntematta tilanteen vaatimaa syvintä esanssia. Odottamaton sana, teko tai kokemus avaa sykkimään täysillä käsillä olevassa hetkessä. Jos moinen tapahtuma    suodaan, ole hereillä ja vastaanota kaikkien aistiesi suoma tieto. Öljyvärimaalaus: Aarteita Myyty

Voimahokema

Sallin itselleni kaikkein parasta.

KESÄKUU Muutos Ajatusten voima

Maanantai 17.6.2013 klo 10:33

Sinä olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Mitä jos oletkin jo valmis, aivan kaikkeen?Ei 03-img_2657.jpg_kesa.jpgsinun tarvitse tulla joksikin, vaan olla sitä mitä olet. Antaudu sille, mikä on. Muutos tapahtuu yhä uudelleen luonnollisesti, sinun ei tarvitse ponnistelle vaan asettua elämän syliin rakkauden vietäväksi. Muutosaika vaati kärsivällisyyttä, uskoa ja kykyä olla rauhassa, kuin olisi merellä laivassa pystymättä säätelemään säätä ja suuntaa.

Muutosaikana on hyvä muistaa ajatustesi voima. Kutsut luoksesi ajatustesi mukaista huomista. Ajatuksesi ovat puhetta, ajattele siis hyvin.

Kivet: turmaliini, tiikerinsilmä.

Öljyvärimaalaus: Lehdellä 120€ (20x25cm)

Kiitos rakkaudesta ja villasukista

Tiistai 28.5.2013 klo 12:32

Kiitos villasukista, jotka roikkuivat rantanaruilla lauantaina. Talkooväen voimin syntyi lempeä ilmapiiri, mihin oli hyvä asettua. Villasukkapäivää ei olisi ilman rakkauttanne. Moni mummu ja pappa kysyi "voiko tämä olla totta?". Kyllä se on, meillä on toisistaan välittävä kansa. Vieläkin kun tulen istumaan kesätemppeliimme kostuvat silmät liikutuksesta. Lauantaista yksi mieleenpainuvista huomioista oli hiljaisuus, vaikka meitä oli koolla joukko ihmisiä, lapsista vaareihin, oli täällä rauha ja hiljaisuus. Kukot taisivat pitää suurinta ääntä.

Villasukan lahjoittajien joukosta onnetar valitsi uuden Avainsanoja Arkijuhlaan kirjan saajaksi  Heli Vaijan, onnea Helille.

TOUKOKUU Tunteet Vapauden voima

Maanantai 6.5.2013 klo 20:30

 

Tunteet puhuvat ennen kaikkea sinulle sinusta. Sydänkompassi toimii Toukokuu_ladybug_valm._2011.jpgtässä kuussa vahvana, joten nyt kannattaa todellakin olla kuulolla sen suhteen miltä mikäkin itsestä tuntuu. Reagoimme pääasiassa tunteista käsin, vaikkakaan emme aina sitä tiedosta. Kartoittaessasi tunteitasi muista rajaaminen ja oman vapauden voima. Rauhan ja rakkauden kera voit vastata kieltävästi kutsuihin, jotka eivät soi sydämessäsi. Kuljettaessasi itsesi sinne, missä sinun on hyvä olla, viet myös hyvää oloa mennessäsi. Vapauden mukana olemme saaneet vastuun kunnioittaa tuota lahjaa. Tämän kuunkierron aikana muista, että olet vapaa päättämään mihin sitoudut ja mihin et. Jotta voit kokea vapauden voiman, on sinun rohkeasti murrettava todellisuuskäsityksesi yhä uudelleen ja uudelleen. Huomaat kyllä ne kohdat, joissa pohdit, että sinun pitäisi tuntea jollakin tietyllä tavalla, mutta tunnetkin toisin. Kaikki tunteet on sallittuja.

Lue lisää »

Tältä se näyttää

Tiistai 23.4.2013

Taannoin heräsin päiväunilta ja jäin nautiskelemaan hitaan heräämisen ilosta. Katselin ikkunaan, johon heijastui valoja ja varjoja niin anteliaasti, että innostuin nappaamaan näkymästä puhelimeeni kuvan. Äkkäsin, että tuon kuvan avulla voisin selostaa miltä maailmani näyttää. Ilostuin, sillä jälleen kerran oli minulta kysytty, miltä näyttää kun näkee ja nyt tuo asia antautui edes jotenkin havainnolliseksi aivan yllättäen. Kun katsot kuvaanakyma.jpg näet siinä verhot, ikkunan, verannan rakenteet, nuo ovat materiaa, täällä ja suht paikallaan pysyvää energiaa. Kissan, Sheilan yläpuolella on ikkunalasissa valoheijastus, se ilmentää hyvin, miltä henkimaailman puolella oleva henki näyttää, se on selkeästi siinä, siihen voi keskittyä tai sitten katsoa sen lävitse. Jos kuvassa oleva valo olisi esim. edesmennyt rakkaani, jonka läsnäoloon päättäisin keskittyä, tiivistyisi valo niin, että se tulisi näkyvämmäksi ja 'materiaalisemmaksi', koska se mihin keskittyy lisääntyy/tiivistyy myös energeettisesti. Tuon valon takana näkyy roikkuva lyhty, juuri tuolta näyttää materia hengen lävitse katsottuna, valaistuneelta, kun nyt jotenkin yritän sanoin kuvata. Siksi näkijänä katselen asioita ympärilläsi, en päälläsi. Taustalla näkyy tiipiin yläosa. Tuo voisi olla näkymä entisestä elämästä, jo menneestä

Lue lisää »

Avainsanoja arkijuhlaan ilmestyy pian!

Maanantai 22.4.2013 klo 22:15

Klikkaa kuvaa!avainsanojaarkijuhlaan_etukansi_low72.ppi.jpg

Vanhemmat kirjoitukset »