ILOUUTINEN

Torstai 11.12.2014 klo 8:51

Saimme hiphurraa uutisen painotalosta:08-img_0256.jpg_syys_walking_home_2014.jpg Voima Kalenterikirjat ovat jo valmistuneet ja lähtevät matkaamaan kohti Vesipeiliä. Ehtivät paketteihin sittenkin! Elämä yllätti jälleen.
Öljyvärimaalaus: Walking home 2014

JOULUKUU Tulen voima

Maanantai 1.12.2014

Tämä kuu jalostaa sydämiämme kokemaan Pyhän Hengen läsnäolon. 10-09-img_5068.jpgPienissä hetkissä saamme yhdistyä pyhäpäivien voimallisiin energioihin. Jokainen päivä ohjaa tietoisuuttasi lempeästi kohti ykseyttä. On konkreettisen energiatyön aika. Henkiväki valmistelee tämän kuun pyhiä hetkiä energeettisesti, sinun tehtäväsi on puhdistautua ja siivota pesäsi. Siivoamalla kotiasi teet konkreettista energiatyötä ja luot hengille puhtaan polun, jota pitkin tulla kotiisi. Siunaa siivousvälineesi. Niillä levität energiaa kodissasi. Uuden vuoden kokossa on hyvä polttaa kaikki se pois mitä et enää tarvitse ja lähettää tuulen vietäväksi toiveet tulevasta.

Pyhät hetket voit kokea voimallisesti vain, jos puhdistat kodin lisäksi oman sisimpäsi. Tulen voima puhdistaa mielen ja hengen. Hakeudu elävän tulen ääreen ja nosta kämmenesi tulen lämpimään. Anna lämmön puhdistaa ja vahvistaa energiakehosi. Henkisen Joulusiivouksen myötä voit mennä puhtaana pyhään tilaisuuteen. Ykseys ei toimi samalla voimalla jos kannat sydämessäsi vihaa tai kateutta. Puhdas sisin on kuin puhdas suodatin, jonka läpi taivasvalo valuu sisimpääsi. Vaatii uskallusta olla rakastettu ja rohkeutta vastaanottaa runsaasti rakkauslahjoja.  

Tulen voiman kuussa on hyvä varata aikaa myös levolle ja jos mahdollista, ottaa päiväunia takkatulen äärellä.

Pyhät unet

Tässä kuussa alkavat pyhät unet. Saamme lahjana  kaksitoista pyhien unien yötä  aattoillasta lähtien. Jokainen yö kertoo tulevan vuoden yhden kuukauden tapahtumista. Aattoillasta lähtien tammikuu, sitten seuraavana yönä helmikuu jne. Kirjaa ylös pyhä unet ja tarkkaile tulevana vuonna miten upeasti ne antavat osviittaa joka kuulle. Pyhät unet ovat taivaan lahjoja, ne kannattaa todellakin tallentaa.

 Öljyvärimaalaus: Silencium

Rakkaudella sinulle

Sunnuntai 16.11.2014

Tänä päivänä unelmamme tehdä yhdessä jotain kaunista, 1-img_1746.jpgjoka ylistäisi luontoa ja avaisi katsojan omaa tietoisuutta, todentuu. Kiitollisina avaamme katsottavaksenne Jarin taltioimat elävät kuvat ja Niina-Matildan valosanat. Henkiväki lahjoitti tuulen alkukuvaan täydellisellä ajoituksella ja soi meille rauhan kuvausten ajaksi.

Tämä meditaatio filmi 'Syksy' on viisiminuuttinen ja sen voi joko ostaa omaksi/buy 5€  tai vuokrata/rent 4€. Hinta on videon sivustolla dollareissa mutta veloitus tapahtuu euroina kulloisenkin kurssin mukaan. Klikkaamalla viereistä kuvaa pääset Vimeoon josta ohjelman esittelyvideo aukeaa. Tämä on Soul Medicine Meditation -sarjan ensimmäinen osa.

MARRASKUU Tekojen voima

Keskiviikko 5.11.2014 klo 16:33

Katso omaa elämääsi. Kaikki on omaa olemassaolon luomustasi. 14-17-img_5088.jpg Elämäsi kertoo siitä, millaista sielusi kokemuksien mukaan on olla olemassa. Älä siis milloinkaan anna mielesi käydä ahtaaksi. Muista, että kannat muutoksen avaimia taskussasi.

Tässä kuussa saat todistaa tekojen voimaa. Totuus puhuu tekojen kautta. Jos jokin sinulle uusi toiminta houkuttelee sinua tässä kuussa, mene ja kokeile. Tämän kuun ajan vuoden voimakas yhteysenergia kulkee tekojen kautta, joten kannattaa antautua sille toimelle, joka selvästi vetää sinua puoleensa. Miten oiva kuu tämä onkaan hakeutua energiahoitoon, tekojen ja yhteysenergian ollessa voimallisia.

Pysähdy todistamaan lumihiutaleen leijailu kunnes se seisahtaa. Avarra kokemusmaailmasi kylmästä kuumaan ja kuumasta kylmään.  Nyt on oiva aika viettää läheisiesi kanssa hiljaisia hetkiä.

Öljyvärimaalaus Kruunu tähtikuvio

Nyt minä keskityn

Maanantai 8.9.2014 klo 9:21


Nyt minä keskityn. Lapset ovat koulussa ja olen sopinut puolisoni kanssa, että tänä aamuna olen tunnin ajan rauhoitettu otus. En ollut moneen päivään keskittynyt olemaan ainoastaan henkiväen kanssa. Takassa palaa tuli. Asetun tulen eteen lattialle istumaan, Tuijan tuoma tuoksutikku levittää tupaan santelipuun lämmintä tuoksua. Tervehdin ilmansuunnat. Lausun pitkät litaniat kiitoksia ja pyydän täsmäohjausta. Henkien läsnäolon energia tiivistyy. Viikingin kasvoilla karehtii hymyn tapainen, en katso tarkasti, kurkkaan vain. "Sinä keskityt", toteaa Viikinki. Ihanaa, hän huomasi miten hienosti olen nyt keskuksessani.  Siirrän vesilasin pohjoiseen, lammen suuntaan ja jatkan keskittymistä. Jokin voimallinen ääni tavoittaa päivätajuntani, yhdistän sen ensin huutoon jostain menneestä mutta se voimistuu voimistumistaan. Suljen silmäni ja keskityn mutta pian ne on avattava, sillä ääni kuuluu todella läheltä. Jospa joku ajoi pihaan ja tööttäilee. Avaan silmät ja huomaan liikettä lammen yllä. Näkymä on uskomattoman upea. Joutsenten parvi kaartelee veden yllä sen pinnasta heijastuen. Tuoksutikku ja takkatuli jäävät kun juoksen rantaan. Kahdeksan joutsenta kaartelee lammen yllä huutaen, ne tekevät lentäessään suuren kahdeksikon lammen ylle. Ääni on huumaava. Joutsenten lähdettyä kuuluu toinen huumaava ääni, Viikingin nauru. Hänellä on taas hauskaa, nytkö minä keskityn? Minä pelästyn josko henkiväki koki epäkunnioittavana juoksenteluni? Ei toki, minä menin puoleenväliin vastaan ja ilostutin heitä 'keskittymiselläni', he olivat rannassa kanssani. Istuin suuren kuusen alle ja annoin ohjauksen valua lävitseni. Keskittymistä parhaimmillaan on käsillä olevan hetken elämistä ja hetken merkityksen asettamista pidemmälle ajalle. Miten kaunista voikaan opastus olla, nahkaisena minun tuleekin 'keskittyä' tähän elämään.

SYYSKUU Tuulen voima

Maanantai 1.9.2014 klo 12:13

Silloinkin kun istut paikallasi liikkuu energiakehosi. Lyhdylla.jpgHenkesi hakee ympäristöstä hyvänolon paikkoja. Jos sinulla on keskittymisvaikeuksia, loihdi olopaikkaasi jotakin henkeäsi hellivää joka ankkuroi keskittymisesi. Laskupinon päälle voi asettaa sen kauneimman kiven tai korun. Ymmärtäessäsi jatkuvan liikkeen olemuksen voit lentää yli ajan ja maan rajojen. Laajenna tietoisesti maailmankuvaasi yli kaiken tutun. Toisinaan tekee hyvää ratsastaa villisti tuulen selässä ja antaa henkensä heilua puiden latvoilla. Muistaessasi oman rajattomuutesi voit nauttia vapaudestasi voimallisemmin.

Tässä kuussa on hyvä aika ottaa ratkaiseva askel omanlaisen elämän luomisen suuntaan. Anna sydämesi liikuttaa sinut hetkeen, missä sinun on hyvä olla. Hengitä ja kerää voimia pienistä hetkistä. Ajan kanssa voit siirtää ensin koko kehosi ja lopulta koko arkesi hyvänolon tilaan. Anna kaiken turhan mennä syystuulen mukaan. Se mikä ei edistä mielenrauhaasi ilmentää tässä kuussa itseään vahvasti ja tekee siten irtipäästämisen ja vapautumisen helpoksi. Tämä kuunkierto haastaa sinut vetämään omat rajasi.

Muista värien värähtelytaajuudet. Nyt on oiva aika järjestellä ympäristösi värit tukemaan hyvinvointiasi.

Voimahokema

Säteilen sateenkaaren värejä.

Öljyvärimaalaus: Lyhdyllä Hinta 220€

ELOKUU Menneisyyden voima

Perjantai 1.8.2014

13-19-img_5085.jpgMiten suloista onkaan kohdata uudestaan sama tilanne eri maustein tarjoiltuna.
On suuri lahja saada toinen mahdollisuus, tilaisuus toteuttaa konkreettisesti se, mitä on hengessään oivaltanut. Tämä kuu tarjoaa meille kohtia, joissa voimme toimia toisin kuin ennen ja siten lunastaa henkisten oppikurssien diplomeja. Menneisyyden voima on käytettävissäsi, kun olet sopusoinnussa menneisyytesi kanssa. Jos tasapainosi järkkyy mennyttä ajatellessasi, yhdistä mielesi rauhaan ja rakkauteen. Olet nähnyt ja kokenut paljon, jotta voit nähdä henkesi silmin ja ymmärtää sydämelläsi.

Kaikki ne kokemukset, jotka olet elämässäsi läpikäynyt, ovat henkistä aarteistoasi, jotka ovat käytettävissäsi heti kun oivallat niiden kantamat viisaudet.

Menneisyyden hedelmätarhasta voit poimia voimistavaa hengen ravintoa, jos koet voimattomuutta. Sinä osaat ja pystyt. Tekosi ovat siemeniä, joiden satoa niität aikanaan. Mitä teetkin, tee se sydämellä ja parhainta osaamistasi kunnioittaen.

Menneisyys toimittaa tiedonjyviä ovellesi toistojen kautta. Ole nyt hereillä, jos jokin mitä tapahtuu on tapahtunut jo niin monta kertaa aiemminkin. Nyt on aika tehdä toisin vaikka se sitten vaatisikin henkistä voimanponnistusta. Mitä enemmän jotakin ajattelet, sen nopeammin juoksuttaa elämä sinua ajatustesi toteutumaa kohti. Ole valveilla ja tiedosta menneestä ne asiat, jotka vaativat toimintatapoihisi päivitystä tässä ajassa. Tässä kuussa kun jaksat hengessäsi reippailla, saat kevyemmän tulevan ajan kuljettavaksi.

Siipien suojassa

Sunnuntai 20.7.2014 klo 17:19

Kolme pientä tipua syntyivät Super kuun alla.Tipu.jpg Niin kauniisti ne sukeltavat emonsa siipipeiton suojiin ja pistävät sieltä päänsä esiin kutsuttaessa. Ilon ja surun kyyneleitä on vuodatettu, sillä kaikki tipuset eivät tule maailmaan valmiina jatkamaan. Kuvassa kuuden päivän ikäinen kukkopoika kämmenelläni.

Ensi yön superkuu

Lauantai 12.7.2014 klo 19:39

Ensi yönä taivaalla on superkuu. Päätimme sen kunniaksi tarjota teille kirjapakettia supertarjouksella (tuossa vieressä linkki kirjapakettiin).

Tuon kuun vaikutus näkyy jännällä tavalla viimeisen kahden päivän aikana img_0445.jpgsaamissani posteissa, joissa yhteinen nimittäjä on vahva tietoisuus ykseydestä, jolle ei ole helppoa antaa nimeä. Kuu herkistää naisenergiaa, tunteiden voimaa, intuitiota ja antaa luovuudelle siivet. Luovuuden kannattaakin antaa nyt virrata. Juuri sen hulluimman idean takaa saattaa paljastua todellinen ratkaisu, sillä juuri luovuutesi löytää aina parhaimman ratkaisun. Superkuun alla lähetän edesmenneille isoäideille lämpimiä ajatuksia. Pyydän ensi yön uniin täsmäselkeytykset minua pohdituttaneisiin asioihin.

Niina-Matilda ja Laila kiittävät

Torstai 10.7.2014 klo 12:24

Kiitos rohkeasta jakamisesta ja Tiipiissä koetuista hetkistä. Sujuvasti siirryimme pilvistä proteiiniin.

Niina-Matildan tulevien teosten työnimiä

Torstai 10.7.2014 klo 12:18

Kahdeksan aamunkoittoa

Voima Kalenterikirja 2015

Taivas mahtuu takataskuun

Luottamuksessa

HEINÄKUU Maan voima

Maanantai 7.7.2014 klo 10:38

Lepää Maaemon sylissä ja anna lämpimn tuulen hengittää lävitsesi.08-05-img_4738.jpg On latautumisen aika. Paina korvasi maata vasten ja kuuntele mitä maaäiti sinulle kuiskii. Uskalla kokea kaikkialla sykkivä runsaus. Tiedosta miltä sinusta tuntuu vastaanottaa elämän rikkaus. Kulje paljain varpain ja nauti maadoituksesta, joka vie kehosi sähköisyyden alas. Mitä tiukemmin olet maassa kiinni, sitä korkeammalle voi henkesi yltää. Kulkiessasi paljain varpain varmistat itsellesi syvemmät yöunet. Unitilassa pääsee henkesi matkaamaan sinne, missä piilee sinulle arvokasta tietoa. Lyhyenkin päiväunen aikana kytkeydyt puhtaaseen alkutilaan. Parhaimmillaan saavut tämän elämän aikana hetkeen, jossa ei ole unta tai hereillä oloa. Hetkeen, jossa havahdut ja niin oletkin aina hereillä, myös unitilassa. Kuolleet, kehosta irtaantuneet henget eivät koskaan nuku. He matkaavat läpi eri tietoisuuden kehien, unien, meditatiivisen tilan ja valveen eri tasojen välillä. 

Voimahokema

Syvällä maan uumenissa ovat juureni.

Öljyvärimaalaus: Lepohetki hinta 230€ koko 60x70cm

KESÄKUU Veden voima

Sunnuntai 8.6.2014 klo 12:15

Vesi on tunteet. Sisimpäsi on vettä, tunnetta. SannaSe miten menet veteen, kertoo miten käsittelet tunteitasi. Tässä kuussa nousevat käsittelyä kaipaavat tunteet pinnalle. Tarkastele rauhassa rakkaudesta käsin sisimmästäsi kumpuavia tunteita muistaen, että kaikki tunteet ovat yhtä arvokkaita ja sallittuja. Jokainen tunne kertoo sinulle sinusta. Nimeä tunne ja tavoita sen alkulähde, se kohta tarinassasi, jossa tunne on saanut syntynä. Alkulähteen äärellä voit kysyä itseltäsi, tarvitsetko vielä tuota tunnetta.

Vesi saa kasvit kasvamaan aivan kuten tunteet saavat sinut kasvamaan. Kasvu vaatii karsimista ja putsaamista. Mitä sinä voit karsia pois, jotta uuden syntymä saa sijaa elämässäsi? Kitke rakkaudella. Kiitä siitä mikä oli ja päästä kevyesti kokonaan irti. Suojaa sitä, minkä Maaliskuussa istutit ja mitä nyt päätät istuttaa. Ajatusten voima koskettaa kaikkia ja kaikkea. Pohdi tarkoin kenelle kerrot uusista aluistasi, elämäsi siemenistä. Kenen ajatukset tukevat kasvuasi.

Anna elämän veden kantaa sinulle ne asiat, jotka ovat sinulle liian raskaita. Muista ettei tehtäväsi ole tehdä muita onnelliseksi. Voit auttaa toista löytämään oman onnensa, mutta toisen onni ei ole sinusta kiinni.

Siunaa vesi jota juot, mausta juuri sillä energialla, jota hetkeesi tarvitset. Kastellessasi kasveja, kasta ne rakkaudella ja rauhalla maustetulla vedellä.


Voimahokema

Kastelen rakkaudella                 Öljyvärimaalaus Sanna (myyty)

Charles Niina-Matilda ja Jari kiittävät

Keskiviikko 21.5.2014 klo 10:40

Saimme kohdata ja tuntea rakkautenne, saitte tuntea rakkautemme. Yhteiskuva_CKiitollisin mielin ja suurella ilolla jatkamme uudistuneina matkaa. Ja kyllä - aivan kaikki on mahdollista, sekin että saisimme vastaavat päivät tulevaan. 

We had that priviledge to share and feel your love.

You were there to share our love. With gratitude and great joy we move on - renewed. And yes! - anything is possible, even that there is more days with Charles in future.

1-img_84932.jpg

TOUKOKUU Tasapainon voima

Keskiviikko 7.5.2014 klo 8:31

Oletko alati tietoinen siitä, että elämäsi asetelma on täydellinen juuri nyt?Vesipeilin_alttaritaulun_pollo Kaikessa karmeudessaankin ympärilläsi vallitsee aina juuri oikeanlainen järjestys. Silloin kun on vaikeaa, muistathan katsoa tilannetta juuri sinulle järjestettynä hengen harjoitustilanteena. Aivan kuten fysiikka, tarvitsee myös henki harjoitteita. Noita harjoitteita niin usein nimitetään vaikeuksiksi. Hyvä kysymys onkin, mitä tulee oivaltaa ja oppia? Kauneus ympärilläsi taasen kysyy, miten paljon onnea olet valmis vastaanottamaan? Kestätkö vielä lisäripauksen ihanuutta, uskallatko vastaanottaa elon rikkautta?

Elon rikkauden kanssa käsikädessä kulkee kohtuus. Ole nöyrä sen edessä, mitä saat. Jos saat puun saat myös vastuun pitää puusta hyvää huolta. Kehosi kertoo välittömästi, jos elämäsi tasapaino tavalla tai toisella järkkyy. Kehon tuntemukset auttavat sinua pysähtymään ja ajattelemaan asiat parhain päin.

Kaikessa mitä teet tulee vallita tasapaino. Luonnossa tasapaino on aina täydellinen. Kuitenkin kun kuljet metsässä huomaat että siellä ei suinkaan makaa risut täydellisessä järjestyksessä. Tasapaino on sisäinen tila, johon olet kosketuksissa silloin, kun uskot ja tiedät kaiken olevan kuten pitääkin ja pitäydyt omassa rauhassasi. Järjestelemällä ympäristöämme selkenee moni asia, mutta kaiken kruunaa rauha, jonka tavoitamme omien hiljaisten hetkien kautta.


Voimahokema

Olen taivaallinen instrumentti.

Maalaus Vesipeilin alttaritaulun pöllö

HUHTIKUU Kutsujen ja rukousten voima

Tiistai 1.4.2014 klo 21:10

Nyt on oiva kuu lähettää tietoisia energiakutsuja, olla rohkea päätöksissä ja urhea toimissa.Huhtikuu_14.jpg Pyydä luoksesi rakkautta ja sen ilmentymiä, iloa ja sen ilmentymiä, kauneutta ja sen ilmentymiä, rahaa ja sen ilmentymiä, työtä ja sen ilmentymiä. Pyydä kiitollisuudesta käsin. Mitä voimallisemmin kutsuasi maailmalle lähetät, sen voimallisemmin se toimii arkitasolla. Kaikki syntyy maailmaan ensin ajatusenergiana. Mikään ei ole olemassa materiana tai näkyvänä tekona ensin. Tämä kuu todentaa hyvin sen, miten elämäsi on justiinsa sitä minkälaiseksi sen teet.

Voimallisia sanoja kannattaa käyttää tarkoin ja kutsun on hyvä olla selkeä. Kukaan ei lähetä maailmalle ylimalkaisia kutsuja kuten ’tervetuloa kaikki kivat meille maanantaina’. Osaamme olla tarkkoja, kun vain tiedostamme ajatusenergian voiman. Mitä kaipaat elämääsi juuri nyt? Elämä vastaa aina, kun jotakin pyydät, joten ole tarkkana mitä luoksesi kutsut. Voit olla varma, että ennemmin tai myöhemmin saat sen mitä pyysit ja ehkäpä vielä vähän enemmän. Elämä toteaa rakastavaan sävyyn: ”Tätäkö halusit, no siinäpä se – mitenkäs nyt suu pannaan?”

Läpi elämän jatkuva vuoropuhelu sinun ja muun maailman välillä saa uuden kirkkaan sävyn, kun alat puhua rakkauden kieltä. Tänä kutsujen, loitsujen ja rukousten aikana on hyvä tiedostaa oman kielen laatu. Kokeile sanoa jotakin rakkaudella ja niin saat välittömästi nähdä, miten rakkausenergiaan kiedottu sana toimii tehokkaalla, nopealla ja kirkkaalla taajuudella. Toistossa on oma taikansa. Kun sielumme kuulee jotakin, jonka se tunnistaa totuudeksi, jää tuo totuus soimaan sisimpäämme. Sointi on sitä voimallisempi mitä useammin lahjoitamme sille , sanomme sanat ääneen ja kuljetamme sisimpämme rauhan tilaan.

Öljyvärimaalaus Valo saapuu Koko 50X70cm Hinta 200€       

Voimahokema

Tiedän mitä tarvitsen.

Huom! Huhtikuun tarjous Avainsanoja Arkijuhlaan 20€

MAALISKUU Valovoima

Sunnuntai 2.3.2014 klo 16:25

Hengessäsi voit aavistaa, miten jäisen maan alla on jo liikettä.11-13-img_5082.jpg Metsän latvoilta alas valuva valovoima herättelee hellästi kylmää maata. Tämä kuu huokuu kasvua muistuttaen meitä pinnan alla piilevistä mahdollisuuksistamme. Kevään tullen tulee tietoisesti päättää, missä asiassa aiot tänä kasvunkautena mennä eteenpäin. Mitkä ovat ne siemenet, jotka haluat istuttaa omassa elämässäsi? Jotta voit kasvaa tai jonkin energian kasvattaa näkyväksi, tulee sinun olla halukas muutokseen. Kasvu on liikettä, energian järjestäytymistä ja kerrostumista uusiin paikkoihin. Suo tietoisesti energian liikkua ympärilläsi olemalla vastaanottavainen taivaallisille innoituksille. Jos sinun tekee mieli siirtää kivi tai kasvi, tee niin. Ole rohkeasti hetkessä kiinni, siten tartut elämää kädestä.

Valovoiman kuu tarjoaa tilaisuuden kasvaa kohinalla. Ole tietoisesti kuulolla ja saat tässä kuussa ihania oivalluksia koskien omaa ja lähimmäistesi elämänpolkua. Alkukuussa saattaa tuntua raskaalta vastaanottaa kirkas valo, joka läpäisee jok’ikisen nurkan, myös ne, joita et haluaisi huomata. Ole itsellesi lempeä. Kaiken mitä näet tapahtuvaksi, ei tarvitse tapahtua heti. Taivaalliset tienviitat loistavat kirkkaasti niille, jotka avautuvat näkemään valon voiman. Mikä on sinun oma tapasi kuulla johdatusta? Mikä rentouttaa sinut luonnostaan ja saa sydämesi värähtelemään ilosta ja rakkaudesta? Jokaisella on oma tapansa olla taivasyhteydessä

Kehtolauluja kasveille ja eläimille

Perjantai 7.2.2014

Tammikuussa pihasyreeniimme kasvatti uudet versot. Olin jo aikeissa kehottaa syreeniä olemaan kasvamatta, kun ymmärsin ajatukseni järjettömyyden. Kasvi on syntynyt kasvamaan. Eilen kohtasin pirteästi etiäpäin kipittävän muurahaisen. Pohdin olisiko se vielä omassa horroksessaan, jos me kaksijalkaiset olisimme vahvasti kuten meidän tulisi olla; kiireettöminä ja sopivasti irti tehokkuudesta rauhasta ja rakkaudesta nauttien. Mitä jos me menemme mukaan 'tuottakaa, kuluttakaa, olkaa tehokkaita' ajatteluun niin täysillä, että lähetämme energiallamme samaisen hullun viestin luontoon? Henget kehottivat minua laulamaan syreenille tuutulaulun, niin tein. Kehtolauluja kasveille ja eläimille, nukkukaa rauhassa talven yli.

Vanhemmat kirjoitukset »