KIITOKSET KAIKILLE SIVUILLA KÄYNNEILLE

Maanantai 24.7.2017 klo 21:06

KIITOS KAIKILLE SIVUSTOLLA KÄYNNEILLE
Vesipeilin uusi sivusto avataan pian. Seikkailumielellä olen astellut uudella polulla ja pian saan sinutkin sinne kutsua. Tuskin maltan odottaa...

Luuta

Torstai 27.4.2017 klo 11:09

"Rakastan puhki sen, mikä ei minua miellytä." (Voima 2017)ulkona.jpg

Onneksi

Keskiviikko 12.4.2017 klo 17:45

"Onneksi olen tallettanut lemmenlörppiä hetkiä sydämeeni. 1-img_9079.jpg_nm_aurinko_laskee.jpgSiellä ne ovat otettavissa jos arki uhkaa astua seikkailijattaren varpailleni"

(Voima 2017)

KEVÄT

Torstai 6.4.2017 klo 9:49

"Niin rohkeasti nostaa kevätkukka päänsä ja 5-IMG_1304.JPG_KEVAT.JPGkurkottaa valoon. Syntymä. Sinäkin olet kokenut sen. Yhä uudelleen ja uudelleen kurkottaa sielusi kohti valoa." Voima Kalenterikirja 2017

Huhtikuun Peräänantamattomuuden Voima

 Tämän kuun alla on kuin lotto voitto kun oma tahto nousee. Tahtosi suuntaa energiaasi toimintaan. Sinun tahtosi on se tärkeä energeettinen elementti, joka toimii rakennusaineena kaikelle sille, mitä haluat elämässäsi ilmentyvän. Jos perheessäsi on nyt ’Tahtoo tahtoo!’ – iässä oleva pieni ihminen, ota ihmeessä mallia siitä voimasta, millä oma tahto on hyvä ilmaista (aikuisten tapoja unohtamatta). Peräänantamattomuuden voiman noustessa nousee myös jokin kohta, joka haastaa tuon taitosi. Miten peräänantamaton sinä olet tosipaikan tullen? Jos kevätkukat lannistuisivat ensimmäisen soran kohdatessaan, jäisi meiltä kukkaloisto kokematta, joten näin tunnekylvyn viikkona muistakaamme, että aivan kaikki on ohimenevää, myös se raskas hetki kun tulee työntää sora pois kasvun tieltä.

Uudet Voimakortit ovat jo painotalossa syntyneet ja siellä niitä pakataan - pian jo saamme ne hyppysiimme ja ennakkotilaajille postiin. 

 

Vaikeuksien siunaus

Sunnuntai 26.3.2017 klo 8:27

Tämä lempeä aamu tuo omat siunauksensa.taivaanvaloa.jpg Silloin kun elämässä laskeutuu henkinen yö, on hyvä ottaa se siunaten ja kiittäen vastaan. Muistaen, että ympärillä ovat pitkään rakennetut tukirakenteet, lämpö ja turva silloinkin, kun yön pimeys verhoaa kaiken. Aika ajoin tarvitsemme tuo valkeuteen heräämisen kokemuksen, jotta tunnistamme omat mahdollisuutemme ja tärkeysjärjestyksemme. Ajastaan henkinen yö näyttäytyy suurena lahjana. Joten vaikeuksien siunatessa sinua, ole rauhassa lähtemättä pelkojen vietäväksi, vahvista uskoasi ja luottamustasi siihen hyvään, jota olet elämässäsi saanut kokea.

IHKA UUDET VOIMAKORTIT II Ennakkomyynnissä

Maanantai 20.3.2017

Uudet yhteysvälineet ovat painossa. niina_matilda_vihko_2017_1.jpgEnsimmäiset Voima Kortit loppuivat kesken myynnin, mutta taivasväki ilmoitti ykskantaan ettei uutta painosta oteta. Pienyrittäjänä olin minimalistisen hetken musta pilvi pääni päällä mutta näkijänä rauhallisin mielin, sillä johdatus ja taivasohjaus toimii silloinkin, kun sitä ei voi järjellä ja laskukoneella ymmärtää. Ensimmäisten korttien haltijoiden joukko oli määritelty ja jok'ikinen johdatettu omat korttinsa löytämään. Nähtäväksi jää onko näiden uusien korttien kohtalo sama, mutta hyvältä joka tapauksessa tuntuu ajatus niiden konkretisoitumisesta. Rakastetut VOIMA KORTIT II saapuvat luoksemme viikon 14 lopulla ja lähtevät tilausjärjestyksessä uusiin koteihin. Näitä on ilo lähetellä luoksenne!

Omat korttisi pääset ennakkotilaamaan klikkaamalla tästä.

Muistattehan ensimmäisten Voimakorttien ohje-videon

Avainsanat: voimakortit

Maaliskuun puhtoiset uudet mahdollisuudet

Sunnuntai 12.3.2017

Nyt ei ole syytä tuhlata enää hetkeäkään menneessä DSC00400.JPGviivyttelylle vaan suunnata oma energia eteenpäin. Voisiko olla mitään sen konkreettisempaa eteenpäin menoa jouduttavaa tointa kuin kevätsiivous? Kotimme eri kohdat ovat kuin suonet, jotka kuljettavat tarvittavan energian elämän eri kohtiin. Puhdistamalla tilan mahdollistan kirkkaan energian liikkumisen elämässäni. Tässä sinulle kiteytettynä eri tilojen kautta uusien mahdollisuuksien aktivoiminen:

Puhdistaessani rakkaudellisten

            ajatusten kera

Eteisen – ilmoitan maailmankaikkeudelle miten selkeitä asioita, ihmisiä, viestejä toivotan luokseni tervetulleeksi. Eteiseni sisustus vinkkaa mikä on minulle tärkeää.

Keittiön – näitä asioita olen valmis työstämään edelleen, hämmentämään ja ruokkimaan.

Ruokailutila – kyllä tämä kaikki on sitä mitä minä märehdin, mistä nautin ja millaisella energialla itseäni ravitsen.

Olotilani – pysähtyessäni olemisen tilaan toivotan tämän tilan puhtauden ja sisustuksen mukaisen energian tervetulleeksi omaan energiakenttääni. Jos toivon taivaallisten auttajien viihtyvän kanssani, on tila sen mukainen, että enkelien ja edesmenneiden rakkaiden passaa tulla luokseni viihtymään. Olen ajatellut jokaiselle jotakin, aivan kuin odottaisin rakasta ystävää kylään.

Makuuhuone – ah unien syvyyttä ja selkeyttä. Makuutilassani aivan kaikki henkii olemisen keveyttä, rentoutumista ja antautumista eri tajunnan tasoille.

Työtilani – oletkos huomannut miten taso kuin taso tuppaa täyttymään asioista? Minäpäs täytän ne itse esim. kirjoituspöydälläni on kaunis kortti, joka toimii energiakutsuna. Tämän tilan kun tomutan, jo virkoaa ajatus.

Kylpyhuone ja toiletti – hyvin soljuva tila, jonka siivous ja viihtyvyys on erityisen tärkeää aineenvaihdunnalle.

Ikkunat – mitä kirkkaammat ovat ikkunani, sitä selvemmin näen myös henkisesti. (tästä henkioppaat usein laittavat ohjattavansa aloittamaan)

Tyttäreni kertoi tietävänsä aina kotiin tullessa milloin äiti siivoaa. Silloin kuulemma iloinen musiikki kuuluu ulos asti. Tuota iloa ja kiitosta lirkutan eri tiloihin. Siivousvälineeni olen siunannut aivan kuten rumpunikin, sillä niillä levitän kotiini energiaa. Ja näkisitpä siivouskomeroni: sen sisällys on kaunis ja iloinen. Olen laittanut asioita paperisiin lahjakasseihin ja leikannut siivousliinoja niistä vanhoista vaatteista, joihin liittyy hauskoja muistoja. Etikka, sooda ja eteeriset öljyt ovat perusaineita, joita käytän ja etikka, se on tietenkin kristallikarahvissa…

Nautitaan kevätsiivouksesta – sen myötä me kerromme kevään juhlakulkueelle mitä olemme kevään tullen valmiita vastaanottamaan.

Avainsanat: siivous, energia, henkioppaat, ilo, rakkaus, huone

Auringon pilkahduksia, katajanoksia ja villalangat puussa

Tiistai 21.2.2017

Pienikin auringon lämpimän kosketuksen hetki lankalintu.JPGnostattaa kuohuvan olemassaolon riemun. Kuin humaltuneena moisesta ilon läikähdyksestä olen laittanut ympäristöni luovasti mullin mallin. Pihan lintupuuhun ripustin sen kauneimman villalankakerän reippaasti pätkittynä. Joka kerta kun huomaan vyyhdin huvenneen saan iloa siitä ajatuksesta, että tänä kesänä Vesipeilin linnut pesivät niin kauniin värisissä lämpimissä pesissä. Monta päivää odotin näkeväni langan linnun suussa ja sen hetken koittaessa kiljahteli sisimpäni silkasta innostuksesta. Siellä se kirjava lanka liisi linnun nokassa pitkin taivasmaisemaa, luuli varmaan vielä viime viikolla sukiksi päätyvänsä vaan ei. Jotain vielä jännempää tapahtui.Helmikuu koettelee meidän kaikkien kestokykyä totuuden tiedostamisen ja sietämisen suhteen. Totuuden voi vastaanottaa vain, kun elää täydessä luottamuksessa. Niin kauan kuin haraamme vastaan sitä mikä on, emme pääse puusta pitkälle. Ah sen hetken syvyyttä kun tiedon valo pääsee sisään. Silloin kaikki on toisin, vaikka mikään ei olisi muuttunut. Jos nyt pelot totuuden näyttäytymisen myötä nousevat ja sen myötä hiiret kipittävät sisään, niin muistathan vanhan kunnon hiirenkarkotus keinon eli katajanoksat. Aseta katajanoksia sinne mihin hiiret eivät olet tervetulleita ja niin pysyvät nurkat puhtaina.

Meiltä lähtivät ihka uudet VoimaKortit taittoon. Arvaattehan miten kovasti odotan niitä jo hyppysiini ja teille yhteyskäyttöön. Siinä on oma taikansa, kun tietää saman pakan olevan samaan aikaan muualla ja yhdistävän käyttäjiä paitsi näkymättömien auttajien kenttään niin myös toisiinsa Voima otsakkeen energiavarjon alla. Voisivatkohan villalankammekin tuottaa iloa yhdessä? Jos sinulla on ylimääräinen keränloppu ja ripustat sen puuhun roikkumaan, silloinhan me olemme pienessä teon hengessä yhtä.

Tervetuloa Tammikuu

Keskiviikko 4.1.2017 klo 17:41

Pärekopat on nostettu jo esiin josko ne houkuttelisivat purkamaan kodin koristuksia.Millään en 08-img_0643.jpg_talvi.jpgmalttaisi lopettaa Joulua. Syksyllä vielä jaksoin kiinteästi miettiä, että mikä kumma lie tuo mystinen UUSI, joka huokailee hellästi lähelläni vaan ei näyttäydy. Toisinaan elämä tuosta vain sen enempiä kysymättä aloittaa kuurupiiloleikin. Suuren juhlan odotus ja tulo sai sisäisen rauhan kuitenkin ulottumaan päästä varpaisiin asti, joten tässä ja nyt on täysi rauha.Tämän kuun alla tarjoaa elämä meille yllättäviä katkoksia. Rakkaus sulkee ja avaa uusia ovia silloinkin, kun emme ole osanneet ennalta johdatuksen väliintuloon varautua. Katkotkset varmistavat, että olemme varmoja suunnastamme. Joten tervetuloa Tammikuu - iloitkaamme pienestäkin pakkasen puraisuista ja askeleiden narinasta.

JOULURAUHAA

Lauantai 24.12.2016 klo 10:49

Lempeää ja rakkauden täyteistä Joulua kaikille. 
Muistattehan Pyhät Unet.Ensi yöstä alkaen tammikuu siitä
seuraavana yönä helmikuu ja niin saamme henkilökohtaista
tietoa tulevasta vuodestamme aina Joulukuulle 2017 asti.
Kiitos tästä vuodesta, kiitos rakkaudestanne.
Tonttuillen Niina-Matilda ja Jari ja Lilli

JOULUKUU Näkökulman voima

Torstai 1.12.2016 klo 12:42

Paljon on tässä kuussa kiinni siitä, mistä vinkkelistä maailmaasi katselet.Finlandia_Joulukuu_.JPG
Mitäpä jos antaisit rohkeasti taivaan heijastua katseestasi? Jospa et kerta kaikkiaan
ota muunlaista näkökulmaa huomioon, etkä siten myöskään anna muulle
kuin taivaskokemuksille sijaa olla totuudellista sinulle. Se mihin keskityt lisääntyy.
Keskity rauhaan ja kauneuteen niin ne lisääntyvät. Keskity keskeneräisyyteen
niin se lisääntyy. Näkökulmasi sanelee sen, mitä sisuksiisi vastaanotat.
Käännä siis katseesi valoon ja rakkauteen. Imuroi niitä itseesi.
Mitä tämä kuu sitten sinulle näyttääkin, tekee se sen hellästi. Rauhassa todeten
ja sitten tilanteesta irtautuen ja katse valoon suunnaten, on hyvä pysyä omassa
keskuksessa. (osa Joulukuun kuukausitekstistä Öljyvärimaalaus Finlandia)

MARRASKUU Henkilökohtaisen suhteen voima - Power of your personal Spirit

Keskiviikko 2.11.2016 klo 21:37

Vain vaiti ollen voit tavoittaa henkilökohtaisen suhteen voiman. Se ei kiinnityIloliemessa_Marraskuu_.JPG
sanoihin, ei ankkuroidu liikkeisiin eikä tulvahda läpi kehon. Henkilökohtainen
suhde on aina hetkessä koettua, siihen sidottua näkymättömin sydämen säikein.
Nyt on oiva kuu voimistaa henkilökohtaisia suhteita. Sulje pois se mitä ja
miten muut tekevät ja kättele omaa voimaasi. Sinulla on aivan erityinen tapa
olla tekemisissä henkilökohtaisella tasolla. Tunnetko kylliksi sisäistä ihmistäsi?
Luotatko vuorenvarmasti itseesi, niin että voit sen varaan myös rakentaa?
Jos sinusta tuntuu ettei näin vielä ole, on nyt oiva kuu luoda suhdetta sisäiseen
ihmiseensä. Jos taas jo luotat sisäiseen ihmiseesi niin suuntaa rohkeasti
ohi kehorajojen näkymättömiin ulottuvuuksiin.

(Ote Voima 2016 Kalenterikirjan kuukausitekstistä.)

Öljyvärimaalaus: Iloliemessä

Only through your inner silence can you reach in to the experience of your personal Spirit. That power does not cling to words, does not anchor itself to motion and does not surge through body. A personal relationship is always experienced in the moment. Woven into invisible threads from ones heart. Now it is a perfect cycle to strengthen personal affairs. Move your attention away from other peoples ways and methods and shake hands with your own power. In your self-possession lies the true self confidence and most unique method to interact from a truly personal level. How well are you aware of your own inner being? Do you have that firm self confidence which you can use as a foundation and build your enhanced life upon that?
If something tells you that this may not be the case yet then this moon cycle will give you an excellent opportunity to enhance the relationship with your inner being. And if you have gathered enough of trust to your inner being  - get brave enough to shoot your arrow past those bodily boundaries towards those unseen dimensions.   

LOKAKUU Tilapäisyyden voima

Maanantai 3.10.2016 klo 9:14

Miten lohdullista onkaan kokea tilapäisyyden voima. Mitään emme omista,
mitään emme menetä, aivan kaikki koostuu tilapäisestä voimasta joka korvautuu
yhä uudelleen uusiutuvalla elämän energialla. Joten hellurei ja hellät
tunteet aivan kaikelle. Se mitä juuri luit, se meni jo, se mitä synnytit, se elää
jo omaa elämäänsä. Kaikki kokemasi on jo ajan ulottumattomissa, omassa
huomassaan. Mikä helpotus, mikä keveys. (Ote Voima Kalenterikirjan kuukausitekstistä)


Lento_Lokakuu_.JPG

VOIMA KALENTERIKIRJA 2017 NYT Ennakkomyynnissä

Keskiviikko 14.9.2016

Voima Kalenterikirjan 2017 ennakkotilauksen voit tehdä klikkaamalla tästä. VoimaKalenterikirja_2017_etukansi.jpgPainosta se on luvattu toimittaa 14.10 mennessä, jolloin aloitamme postituksen ennakkotilausten mukaisessa järjestyksessä.

Tänä vuonna Kalenterikirja ilmestyy ensimmäistä kertaa lankasidottuna pyöristetyillä kulmilla. Kierrekalenteriin ei ole saatavilla muuta muutosta kuin paksumpi paperi. Kiertteet edellyttävät käyttäjältä jaksamista, koska kierteiden asennosta on huolehdittava niin, etteivät ne lähde irtoamaan. Päädyimme rohkeasti kokeilemaan uutta. Toivottavasti muutos on tervetullut. Mukana edellisten vuosien tapaan kuvaus vuoden kulusta sekä kuukausittaiset voima tekstit ja viikko energian otsikoinnit runoineen. 

SYYSKUU 2016 - Vastuun voima


Vastuu omasta elämästäsi on sinulla, ei kenelläkään toisella. Kun otat vastuun,
et syytä huonosta olostasi tai tilanteestasi ketään, et edes itseäsi. Sinulle ei vain
tapahdu asioita, vaan sinä itse olet vastuussa siitä miten tapahtumiin reagoit.
Tunnistaessasi oman vastuusi, saat osakseni voimaa, jota suodaan vain
vastuun kantajille. Analysoidessasi toisen kulkijan elämää, varastat hänen
oikeutensa pitää oma vastuunsa, sanoita siksi analysoimatta ja jätä toiselle tilaVoimaKalenterikirja_2017_takakansi2.jpg
ottaa itse vastuu siitä, miten hän asiat kokee. (Ote Voima Kalenterikirjasta 2016)


SEPTEMBER 2016 – The power of responsibility

Being responsible for your own life is in your possession only -  nobody else has it. As soon as you become responsible you won’t blame anyone else of your feelings or situations – not even yourself.
There are not just things and happenings coming your way but it is in your own responsibility how you react in each moment in time. When you recognise your own responsibility you will become gifted with the power which is given only to those who are capable of carrying it on.
When you analyze another persons life you steal his or hers right to walk with their own responsibilities – so speak wisely, without analyzing and leaving that space to your fellow being to be responsible for his own experiences.  

(from Voima Kalenterikirja 2016).

Yllätysten kesä

Tiistai 2.8.2016 klo 18:26

Ei ole tylsää päivää ei. Tämä kesä on ollut yllättäviä käänteitä pullollaan. Niistä sydäntä avaavimpana meidän kesykanamme Viivin seikkailut. Viivi käyttäytyy kuin olisi koira. Emme ole raaskineet vielä kertoa sille miten asian laita on. Se seuraa minua puutarhassa ja toiset kävijöistäni ovat saaneet todistaa, mitän Viivi sujuvasti koirien perässä seuraa minua Alamökkiin. Ole siinä sitten jotenkin edes hohdokas näkijä liehuvahelmaisessa mekossa kun kana kulkee perässä. Ei onnistu näillä main hienostelu. Viivi kuitenkin koki kovia ja me myös hoitajina kun hän söi Lempikoiramme kanssa samasta ruokakupista Lempin pehmoiseen poskeen nojaillen. Viimeisen ruokapalan kanssa kävi köpelösti kun kaveruksen ottivat sitä samaan aikaan ja kana onnistui työntämään pienen päänsä New Foundlandin koiran suuhun. Oijoi. Onneksi saimme Heinolan Lintutarhasta Ollilta hyvän vinkin Porvoossa työskentelevistä lintuihin erikoistuneista eläinlääkäreistä. Eläinlääkärin diagnoosi kuului: "Teidän Viivi on ollut nakkikioskilla lauantaina klo neljä". Viivi sai energiahoitoa, antibiootteja, b vitamiinia ja särkylääkettä. Meillä oli Viivi sisällä kanssamme kaksi viikkoa ja ajatelkaa että kana toipuu moisesta. Iso kiitos siitä. Ja sitten huh millainen veistos meille saapui. Se on käsittämätön. Katja Konttisen puuveistos nimeltään Iänikuinen. Hurjinta oli miten Katja oli veistellyt juuri niitä aihioita joita läpikävimme esim. kilpikonnaa kun me täällä tasapainoitimme olojamme töiden suhteen. Olen onnellinen että saan jakaa veistoksen kohtaamisen luokseni tulijoiden kanssa.

ELOKUU Uskalluksen voima - The power of daring

Tiistai 2.8.2016 klo 18:04

Tämä kuu tarjoaa sinulle uskalluksen voimaa. Jos olet arkajalkainen, saatSadetta_pitamassa_Elokuu_.JPG
tämän kuun alla mahdollisuuden kätellä pelkosi sinulle tutuiksi ystäviksi. Uskalluksen
voima kysyy jätätkö jotain toteuttamatta uskalluksen voiman
puutteessa? Ajattele, että sinulla on ylläsi taivas, joka vartioi päätäsi, pitää
kattoa ylläsi. Ajattele maaemoa, joka kantaa sinua sylissään läpi elämän, ruokkii
ja ravitsee sinut päivittäin. Sinulla on maailman tuulet, jotka puhdistavat,
hellivät ja puhaltavat sinun henkeesi tuttua tervehdystä. Sinulla on kaikki turva
ympärilläsi, jotta uskaltaisit olla oma itsesi. Tämän kuun alla kulje itseäsi aivan
liki, kulje kaiken mahdollisen häpeän läpi. Ole tosi itsellesi.

This month offers you the power of daring.
In case You sense yourself to be timid you will get the chance to shake hands and make friends with your fears.
The power of daring asks wether or not you let something to be unaccomplished due to the lack of this power of daring? Imagine that high above your head you have  a guardian - the Sky - who holds a roof above your being. Think about earth Mother who carries you in her arms throughout your lifetime, feeds you, nourishes you each and every day.
You have Four Winds there who purify and cherish your spirit, blowing in a familiar way.
You find yourself surrounded by all those guardians to keep you safe so that you would dare to be your true self.
Under this Moon walk close to your own being, walk through all shame imaginable. Be true to yourself.   

HEINÄKUU Ankkuroinnin voima - JULY The Power of Anchoring

Maanantai 4.7.2016

Nyt tarkkana, jotta tulee ankkuroinnin voiman kuu viisaasti vastaanotettua.Voima_2016_Heinakuu_.JPG
Ankkuroinnin voima on toki aina käytettävissäsi, mutta ei näin upealla syvyydellä.
Kartoita ne asiat, joita haluat elämässäsi ylläpitää. Kuten aina henkihommissa
on aloitettava ensin itsestä, oman nahan sisältä. Samantien kun tunnistat
jonkin tunteen, ajatuksen tai olotilan, joka on sinulle hyväksi, pysähdy ja
ankkuroi tuo energia kehoosi. (ote Voima 2016 Kalenterikirjan kuukausitekstistä)

The Power of Anchoring

Stay observant to receive the month of the power of anchoring in a wise way. Naturally the power of anchoring is always at your disposal but rarely in this gorgeus depth.  Scan those things that you are willing to support and maintain in your life. As skinned one beings we know that the first place to start is within ourselves in these spirited issues. As soon as you recognize and connect with an emotion, thought or feeling which is good for your being - stop - stay still - and anchor that energy into your body. (a quotation from Voima Kalenterikirja’s monthly text) 

Öljyvärimaalaus Voima 2016 (ei kaupan).

TÄNÄ KESÄNÄ VESIPEILILLÄ

Perjantai 3.6.2016 klo 11:44

3.8 Sahin Tuijan pitämä lasten oman rummun teko elokuussa.

14.8 8-IMG_9835.JPG_KESA.JPGPäiväryhmä

Ilmoittautumiset ja tiedustelut saa lähettää sähköpostitse verkkokauppa@vesipeili.fi. Otsikoi postisi tapahtuman päivämäärällä. Huom! Saat Tervetuloa postin kun ilmoittautuminen on varmistettu.

Olen yhtä iäinen olento kuin rinki. Minussa ei ole
alkua eikä loppua.

Sen kunniaksi tuikkaan tulen
nuotioon ja laulaa hoilotan aavat aatokseni kesäyöhön.

HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE! Jari ikuisti kuvan joutsenista Vesipeilillä.

KESÄKUU Perushyvyyden voima

Perjantai 3.6.2016 klo 11:28

Perushyvyys uinahtaa arjen tohinoiden keinahduksiin, kuin pieni viaton lapsi.Tuulen_synty_Kesakuu_.JPG
Onneksi tämä kuu nostattaa kollektiivisessa kentässä perushyvyyden
voiman. Siellä missä on mahdollista laittaa tämä kuu meidät maan lapsoset
arkirutiineista irralleen. Lähdet matkalle, vaikka vain muutaman tunnin ajaksi,
mutta tapahtuu se taika, että rutiini jää jälkeesi. Kuljet tuntemattomalla tienoolla
ja pian oletkin kosketuksissa perushyvyytesi voiman kanssa. Tuo voima
saa sinut katsomaan tuntematonta silmiin, hymyilemään, toivomaan hyvää.

Ote Kesäkuun kuukausitekstistä. Öljyvärimaalaus Tuulen synty

TOUKOKUU Todistetuksi tulemisen voima

Torstai 5.5.2016 klo 16:25

Olet olemassa vasta kun joku olemassaolosi tunnistaa. Vihkivala_Toukokuu_.JPGMitä näkymättömämpi
olet ollut lapsena, sen suurempi on sisäinen huutosi, tarve tulla todistetuksi,
näkyväksi, jälkiä jättäväksi kulkijaksi. Todistetuksi tulemisen hetki
kantaa voimassaan kauas. Tämän kuun alla on hyvä nostattaa omaan tietoisuuteen
se tapa, jolla haluat tulla nähdyksi. Mitä sinä olet suhteessa ulkomaailmaan?
Mitä energiaa kannat? Mitä olet sisuksissasi, itsellesi? Kuule nyt sydäntäsi,
kuule sen kaipuut, tunnista syvimmät salavoimat.

(Ote Voima 2016 Kalenterikirjasta)

Öljyvärimaalaus: Vihkivala

Vanhemmat kirjoitukset »