KESÄKUU Ykseys Olemassaolon voima

Share |

Maanantai 18.6.2012 klo 12:45


Tässä kuussa olet voimissasi, koko potentiaalisi on käytettävissäsi. kodinkatsoja.jpgMielenkiintoista on ennen kaikkea se, mihin puuhiin ja asioihin tartut tässä kuussa. Mikä sinulle on tähdellistä? Mitä voimakkaampi on kokemuksesi omasta voimastasi, sitä tietoisemmin kohdistat oman energiasi käyttämisen.Asioiden kokonaisuudet aukenevat, näet selvemmin koko kuvion. Jos tunteesi ja järkesi eivät yhdisty sinussa, tulet kokemaan vahvoja ristiriitoja tämän kuun alla.

Sanojen ja tekojen ykseys on nyt tärkeää. Jos työsi vie sinut ristiriitaan tunteittesi kanssa tai estää tekojesi ja sanojesi olemasta yhtä, tulet arvioimaan työsi tärkeyden uudelleen.  Ristiriitojen tarkoitus on muistuttaa sinua siitä, ettet ole yksin. Olet osa suurta kokonaisuutta, yhtä kaiken kanssa.

Sielussasi myllertävät sisäiset taistot haastavat sinua muuttamaan arkeasi näköiseksesi.Ole peräänantamaton tietäessäsi mihin pyrit. Välillä on tarpeen edetä vastavirtaan. Älä anna periksi, sillä olet muutoksen pyörteissä ja tarvitset nyt omaa voimaa avuksesi. Vie siis loppuun se mitä olet aloittanut.

Olet yhtä kuin rauha ja rakkaus, sinulla on lupa ilmentää rauhaa ja rakkautta.Ykseyden kuu nostaa esiin olemassaolosi tarkoituksen, jos olet epätietoinen siitä, alkaa matkasi kohti vastauksia. Olet osa suurta ja kaunista kokonaisuutta. Kaikki mikä ei enää ole osa sinua, jää pois matkastasi.